وگان اینجا! بنابراین، احتمالاً به دنبال دستور العمل های جدید وگان هستید. اگرچه من گیاهخوار نیستم، اما بسیاری از وعدههای غذایی و میانوعدههای من وگانپسند هستند، و اگر کتاب «زیبا بخور» را خوانده باشید، مید،د که این کتاب سرشار از ایدههای دستور پخت وگان است. در این فصل از سال، من عاشق سوپ های گرم و تند هستم و سوپ رشته فرنگی تند با توفو یکی از غذاهای مورد علاقه من است. این یک دستور العمل عالی برای تقویت پوست نیز است.
این پست حاوی لینک های وابسته است
دستور العمل های گیاهی: سوپ نودل تند با توفو
خدمت 2
610 کا،ی در هر وعده
مواد تشکیل دهنده
400 گرم نودل اودون
قوطی شیر نارگیل 400 میلی لیتر
250 میلی لیتر آب سبزیجات
1 قاشق چایخوری روغن نارگیل
20 قارچ، به ورقه های نازک بریده شده است
8 نخود قندی، از وسط نصف کنید
150 گرم توفوی تازه، به مربع های 2.5 سانتی متری برش داده و روی کاغذ آشپزخانه خشک کنید
برای رب ادویه
2 سانتی متر ریشه زنجبیل تازه، پوست کنده و رنده شده
2 ساقه علف لیمو (برگ های بیرونی آن برداشته شده)، ،د شده
2 عدد فلفل تند قرمز تازه، دانه گرفته و ،د شده، به علاوه برای تزئین
تره فرنگی 3 عدد ،د شده
1 حبه سیر، ریز ،د شده
1 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
یک پیمانه نمک دریا
1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
برای تزئین
برگ گشنیز تازه
بادام زمینی خام آسیاب شده
جوانه لوبیا
قاچ های آهک
من عاشق اضافه ، مکعبهای توفو به سوپ رشتهای به این صورت هستم: نودلهای بدون گلوتن و پروتئین پایدار هستند و احساس سیری به من میدهند، در حالی که خود سوپ مملو از طعم عالی از فلفل چیلی، زردچوبه و علف لیمو است. این دستور العملی است که یک غذای گرم و مغذی عالی در ماه های سرد زمستان می سازد – یک جایگزین عالی برای گیاهخواران و همچنین یک تقویت کننده عالی پوست.
- تمام مواد خمیر ادویه را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا خمیر شود.
- نودل اودون را طبق دستور بسته در قابلمه آب جوش بپزید سپس کنار بگذارید تا آبکش شود.
- یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید، سپس رب ادویه را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. شیر نارگیل و آب سبزیجات را داخل آن بریزید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد.
- روغن نارگیل را در یک ماهیتابه جداگانه روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ صدفی را اضافه کنید و روی حرارت متوسط به مدت 3 دقیقه یا تا زم، که پخته شود تفت دهید.
- قارچ ها را در ظرف اول به سس اضافه کنید. نخود فرنگی، توفو و نودل ادون آبکش شده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ،یب شوند.
- برای سرو، در کاسه ها قرار دهید و در صورت تمایل با برگ گشنیز تازه، بادام زمینی آسیاب شده، جوانه لوبیا، برش های لیمو و فلفل تزیین کنید.
در اینجا دو دستور پخت صبحانه من، برای گیاهخواران را نیز خواهید یافت
غذای خوب ب،
در ادامه بخو،د: وگان: برندهای زیبایی | آرایش گیاهی من عاشق
© وندی رو. تمامی حقوق محفوظ است.
منبع: https://wendyrowe.com/wellness/veganuary-recipe