قدرت پیازهای عالی را دست کم نگیرید! همانطور که مید،د اگر کتاب «زیبا بخورید» را خواندهاید، همیشه توصیه میکنم رژیم غذایی خود را با محصولات تازه و فصلی بستهبندی کنید و در زمستان، زمان آن است که برخی از غذاهای فصلی تقویتکننده سیستم ایمنی مورد علاقهتان را بستهبندی کنید. پیاز دارای خواص ضد ویروسی طبیعی است و گردش خون را تقویت می کند و در عین حال به مبارزه با ویروس های فصلی کمک می کند. خواص ضد التهابی، محتوای فیبر و ویتامین های C و E آنها را به یک مکمل سالم و سازگار با پوست در رژیم غذایی شما تبدیل می کند، و چه راهی بهتر از دستور پخت سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه برای حمایت از این غذای اصلی وجود دارد؟ این مورد علاقه پاریسی بهترین راه حل زمست، است و از همه مهمتر، تهیه آن بسیار آسان است. لذت ببرید!
این پست حاوی لینک های وابسته است
دستور پخت زمستان: سوپ پیاز فرانسوی
خدمت 4
245 کا،ی در هر وعده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
25 گرم کره
700 گرم پیاز (حدود 5 عدد پیاز متوسط) به ورقه های نازک ،د شده
3 حبه سیر، ریز ،د شده
1.2 لیتر آب سبزیجات
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
نمک دریا و فلفل سیاه
- روغن و کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه آب شد پیاز و سیر را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زم، که پیازها قهوه ای شوند سرخ کنید.
- حرارت را کم کنید و به مدت 30 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید. تا آن زمان، پایه تابه باید با یک لایه کاراملی غنی و قهوهای آجیلی پوشانده شود.
- آب و سرکه را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید و کف تابه را بتراشید تا پیازهای کاراملی شده با آن مخلوط شود. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید یک ساعت بماند. قبل از ریختن در کاسه ها مزه دار کنید.
برای ایده های خوشمزه تر دستور العمل های افزایش زیبایی، کتاب من Eat Beautiful را بررسی کنید.
دستور العمل های بیشتر: سوپ رشته فرنگی گیاهی | براونی خام وگان | پای ماهی برهنه
© وندی رو. تمامی حقوق محفوظ است.
منبع: https://wendyrowe.com/wellness/recipe-french-onion-soup