
بروزرسانی: 03 تیر 1404
بهترین منابع پروتئین برای پوست چیست؟ تغذیه و مراقبت از پوست

پروتئین نقش مهمی در دستیابی و حفظ پوست سالم دارد و به ساختار، عملکرد، رنگ و بافت آن کمک می کند. پروتئین برای ساختار و عملکرد پوست ضروری است. این یکی از اجزای ضروری کلاژن و ا،تین است، دو پروتئین که استحکام، ا،تیسیته و خاصیت ارتجاعی پوست را فراهم می کنند. کلاژن حدود 75 تا 80 درصد وزن پوست خشک را تشکیل می دهد و مسئول حفظ استحکام و قابلیت ارتجاعی آن است. به طور خلاصه، اگر پروتئین کافی دریافت نکنید، پوست شما ممکن است برای تولید و حفظ سطح کلاژن و ا،تین دچار مشکل شود. همچنین برای حفظ یک سد پوستی سالم ضروری است. در اینجا چیزی است که شما باید بد،د.
برای داشتن پوستی خوب چقدر پروتئین لازم است؟
دستورالعمل های کلی رژیم غذایی مصرف 0.8 گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز را پیشنهاد می کند. با این حال، برای ساده نگه داشتن آن، ممکن است بخواهید به ازای هر کیلوگرم از وزن خود یک گرم پروتئین بخورید. برای مثال، یک تخم مرغ 13 گرم پروتئین فراهم می کند. اما همه پروتئین ها به یک اندازه مغذی نیستند.

بهترین منابع پروتئین سالم برای پوست چیست؟
ماهی: ماهی های چرب مانند سالمون، خال مخالی و ساردین منابع عالی پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 هستند که به هیدراته نگه داشتن پوست و کاهش التهاب کمک می کنند.
گوشت بدون چربی: گوشت مرغ، بوقلمون و تکه های بدون چربی گوشت ، پروتئین با کیفیت بالا همراه با روی فراهم می کنند که برای سنتز کلاژن و ترمیم پوست مهم است.
تخم مرغ: تخم مرغ سرشار از پروتئین و بیوتین است و به حمایت از پوست سالم و بهبود حفظ رطوبت پوست کمک می کند.
آجیل و دانه ها: بادام، گردو، دانه چیا و دانه کتان پروتئین را همراه با چربی های سالم و ویتامین E تامین می کنند که از پوست در برابر استرس ا،یداتیو محافظت می کند.
حبوبات: لوبیا، عدس و نخود منابع خوبی از پروتئین گیاهی هستند و همچنین فیبر و بسیاری از مواد مغذی مفید برای پوست را فراهم می کنند.
محصولات سویا: توفو، تمپه و سویا سرشار از پروتئین و ایزوفلاون هستند که ممکن است به بهبود خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش چین و چروک کمک کند.
این پست حاوی لینک های وابسته است
پروتئین برای پوست: ایده دستور العمل

ساردین روی نان گندم سیاه
ساردین یکی از بی ضررترین ماهی ها برای پوست است. این دستور غذا از کتاب من Eat Beautiful است و برای یک ناهار یا شام سریع و تازه در تابستان یا پاییز عالی است.

برای 4 نفر سرو می شود
280 کا،ی در هر وعده
4 قاشق غذاخوری آرد گندم سیاه، به اضافه مقدار اضافی برای پاشیدن
روغن نارگیل خام برای سرخ ،
4 ساردین تازه، هسته گرفته و تمیز شده (از ماهی فروش خود بخواهید این کار را انجام دهد)
یک مشت جعفری تازه ریز ،د شده، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
آب نصف لیموترش
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
برای خدمات
1 تربچه هندوانه (یا یک مشت تربچه قرمز)، به صورت نازک برش داده شده است
برش های لیمو
- آرد را با دو قاشق غذاخوری آب در یک کاسه بریزید و آن ها را با هم ورز دهید تا خمیر به دست آید. (گندم سیاه ممکن است بسیار ،بنده باشد، بنابراین ممکن است نیاز باشد آرد بیشتری اضافه کنید.)
- خمیر را به شکل لوله باز کرده و به چهار ،مت برش دهید. روی یک سطح کار آردپاشی شده، هر تکه را به شکل نان مسطح به ضخامت حدود 3 میلی متر بغلت،د.
- کمی روغن نارگیل را در ماهیتابه ن،ب روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید، سپس یک تکه نان به آن اضافه کنید و از هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زم، که قهوه ای رنگ شود، بپزید. به یک بشقاب منتقل کنید و تکه های باقی مانده نان را به همین ترتیب بپزید.
- در همین حین ساردین را بپزید. یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل را در ماهیتابه آب کنید و ساردین، جعفری و آب لیمو را اضافه کنید. با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید و روی حرارت متوسط \u200b\u200bبه مدت 5 دقیقه از هر طرف یا تا زم، که پخته شود بپزید.
- برای جمع آوری، تربچه های ورقه شده را روی هر نان تخت قرار دهید، سپس ساردین ها را روی آن قرار دهید و با جعفری اضافی و یک تکه لیمو سرو کنید.
دستور العمل های غنی از پروتئین و سازگار با پوست: ماهی تند | ساتای مرغ | جو مروارید و کینوا
© وندی رو. تمامی حقوق محفوظ است.
منبع: https://wendyrowe.com/wellness/protein-for-your-skin