طرز تهیه بستنی موز یخ زده تابستانی: بستنی سالم
انتشار: تیر 19، 1403
بروزرسانی: 24 خرداد 1404

طرز تهیه بستنی موز یخ زده تابستانی: بستنی سالم


ع، از لیز کالینز برای Vogue لهست،

چه عجله داشته باشید و چه وقت برای صبحانه ندارید، یا در حال بهبودی از خماری هستید و به کمی شکر نیاز دارید، هیچ چیز مانند موز نیست! در ماه های تابستان، من دوست دارم با این دسر خوشمزه که با شیر نارگیل، عسل و عصاره و،ل درست شده است، برای یک دسر شیرین (اما سالم) لذت ببرم. این خوراکی ها نه تنها جایگزین من،ی برای بستنی یا خوراکی های یخ زده هستند، بلکه یک دسر فوق العاده زیبا هستند که می تو،د با آمدن دوستانتان از فریزر بیرون بیاورید! شما می تو،د دستور العمل های سالم و سازگار با پوست بیشتری مانند این را در کتاب من Eat Beautiful بیابید.

آیا موز سالم است؟

موز سرشار از مواد مغذی ضروری مانند پتاسیم است که به حفظ عملکرد قلب و فشار خون کمک می کند. همچنین ویتامین C، ویتامین های B و فیبر غذایی را فراهم می کند که برای حمایت از سلامت کلی گوارش ضروری هستند. موز همچنین حاوی آنتی ا،یدان ها و قندهای طبیعی است که آن را به منبع خوبی برای انرژی تبدیل می کند. بنابراین یک نوع غذای فوق العاده برای پوست است! محتوای قند موجود در موز همچنین به این م،ی است که آنها انتخاب خوبی برای درمان خماری هستند و تریپتوفان موجود در موز برای تولید سروتونین، هورمون احساس خوب ضروری است، بنابراین باید سریعتر احساس بهتری داشته باشید!

این پست شامل پیوندهای مربوط است


دستور تهیه بستنی موز منجمد

6 را می سازد
102 کا،ی در هر وعده

،اصر
400 میلی لیتر شیر نارگیل یا شیر بادام شیرین نشده
2 عدد موز بزرگ پوست کنده
2 قاشق غذاخوری عسل مایع
1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
1 قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده
یک مشت فندق آسیاب شده (یا نارگیل ،د شده اضافی) برای فرو بردن

  1. نصف شیر را در غذاساز بریزید، موز، عسل و نصف قاشق چایخوری عصاره و،ل را به آن اضافه کنید، سپس مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود.
  2. در یک کاسه، باقی مانده شیر نارگیل و عصاره و،ل را با هم مخلوط کنید.
  3. مخلوط موز را بین شش قالب بستنی ت،یم کنید.
  4. مخلوط نارگیل را روی مخلوط موز قرار دهید، سپس آن را به مدت حداقل 6 ساعت یا تا زم، که کاملا یخ بزند در فریزر بگذارید.
  5. آب نبات را با فرو بردن آن در آب گرم به مدت 10 ث،ه از قالب خارج کنید. فندق های آسیاب شده (یا نارگیل رنده شده) را در یک کاسه عمیق بریزید، سپس 5 تا 8 سانتی متر روی هر آب نبات را در آجیل فرو کنید تا روی آن ها را بپوشاند.
  6. آب نبات را دوباره در فریزر قرار دهید تا جامد شود. ظرف 5 دقیقه یا هر زم، که بخواهید آماده می شود.

دستور العمل های بیشتر: سالاد انجیر | کیک فریتاتا من، پوست | براونی خام وگان

© وندی رو. تمام حقوق حفظ شده است


منبع: https://wendyrowe.com/wellness/recipe-banana-lollies