دستور غذای ماهی تند: اسنپر قرمز، فلفل قرمز و لیمو: وندی رو
انتشار: مرداد 09، 1403
بروزرسانی: 24 خرداد 1404

دستور غذای ماهی تند: اسنپر قرمز، فلفل قرمز و لیمو: وندی رو


یکی از ساده ترین راه ها برای تازه و جالب نگه داشتن رژیم غذایی تغییر آن با فصول سال است. اگر مطمئن نیستید که با این کار از کجا شروع کنید، کتاب من Eat Beautiful مک، عالی برای الهام گرفتن است. من آن را به چهار فصل ت،یم کرده ام، با مواد زیادی برای ذخیره ، (با خواص سازگار با پوست) به علاوه بسیاری از دستور العمل های خوشمزه که سال ها در آشپزخانه خود درست می کردم. در این فصل کباب ،، ماهی همیشه در منوی من است، نه تنها به ،وان جایگزینی برای سوسیس و برگرهای معمول، بلکه به ،وان ستاره نمایش! این دستور ماهی تند خوشمزه را با مقدار زیادی لیمو سرو کنید که سرشار از ویتامین C تقویت کننده پوست است و دارای خواص تقویت کننده متابولیسم و \u200b\u200bهمچنین خواص آنتی بیوتیکی برای جلوگیری از آکنه است. از دیگر مواد سازگار با پوست می توان به خیار و جعفری اشاره کرد و این دستور غذا با انواع ماهی ها کار می کند، اگرچه من ماهی باس یا هامور قرمز را توصیه می کنم.


این پست شامل پیوندهای مربوط است

دستور من برای ماهی تند در تابستان

برای 2 نفر خدمت می کند
265 کا،ی در هر وعده

1 ماهی کامل (مثل ،چنگ قرمز یا باس دریایی)، روده جدا شده و تمیز شده است
1 فلفل قرمز تازه، دانه گرفته و ریز ،د شده
1 قاشق غذاخوری عسل
1 حبه سیر ریز ،د شده
یک مشت گشنیز تازه ریز ،د شده
1 عدد موسیر، ریز ،د شده
آب یک عدد لیموترش
نمک دریا
برای قدرت
یک دسته موشک
1 عدد خیار کوچک، ،د شده
آب یک عدد لیموترش

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / 160 درجه سانتیگراد فن اجباری گرم کنید.
  2. پوست ماهی را چند بار با چاقوی تیز به صورت مورب برش دهید و نمک دریا را به پوست ،ید.
  3. فلفل چیلی، عسل، سیر، پیاز، گشنیز و آبلیمو را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و این مخلوط را روی ماهی، داخل و خارج ،ید.
  4. ماهی را در وسط یک تکه بزرگ فویل قرار دهید. فویل را طوری روی ماهی تا کنید که انگار در حال بسته بندی کادو هستید و لبه های باز آن را در دو انتها تا کنید تا یک تکه قایق شکل ایجاد شود.
  5. ماهی های پیچیده شده در فویل آلومینیومی را در سینی فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه یا تا زم، که پخته شود، در فر بپزید.
  6. در همین حین آرگولا، خیار و آب لیمو را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
  7. برای سرو، لایه رویی ماهی پخته شده را جدا کرده و در بشقاب بریزید، سپس استخوان و سر ماهی را با احتیاط جدا کنید و بقیه ماهی را به بشقاب دوم منتقل کنید. غذا را با سالاد سرو کنید.

بیشتر بخو،د: ایده های دستور پخت BBQ | پنکیک کیوی

© وندی رو. تمام حقوق حفظ شده است


منبع: https://wendyrowe.com/wellness/،y-fish-recipe